header banner
Default

Cardano (ADA) Kurucusunun Binance Davası ile İlgili Açıklaması: CZ De Cevabını Verdi!


Table of Contents

    Güncelleme:

    Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimlerinden biri olan Cardano’nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, Binance’e ve CEO’su Changpeng Zhao’ya (CZ) menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiği iddiasıyla dava açtığı için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu (SEC) eleştiren bir bildiri yayınladı.

    Hoskinson, Twitter hesabında paylaştığı uzun bir yazıda SEC’i, bir merkez bankası dijital para birimi (CBDC) ve bir avuç büyük banka aracılığıyla insanların finansal yaşamlarının her yönünü kontrol etmeyi amaçlayan bir “chokepoint 2.0” gündemi izlemekle suçladı.

    SEC’in davasının düzenleyici bir olay olmadığını, kripto para birimlerinin varlığı ve temsil ettikleri şeyle “siyasi felsefi bir ihtilaf” olduğunu söyledi.

    With respect to Binance, I'm reading through the SEC complaint. It's over 130 pages, but seems like the next in a series of steps to implement chokepoint 2.0 in the United States. The end goal is a agenda based CBDC partnered with a handful of massive banks and end-to-end control…

    — Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) June 5, 2023

    Hoskinson, SEC’in bağımsız kimlik, kendi cüzdanına sahip olma ve ekonomik faaliyetlerini kontrol etme özgürlüğü kavramlarını kitlelerin elinden almaya ve bunları “aydınlanmış” azınlığa vermeye çalıştığını iddia etti.

    Durumu özgürlük ve otoriterlik arasındaki bir mücadeleye benzeten Hoskinson, bunun tüm kripto para sektörünün Amerika Birleşik Devletleri’nin bir distopyaya kaymasını önleyebilecek sağduyulu bir dizi kural ve kılavuz için birleşmesi için mükemmel bir fırsat olduğunu söyledi.

    Ayrıca, yasal zorluklara rağmen sektörün hayatta kalacağına ve gelişeceğine olan inancını dile getirdi ve daha sonra söyleyecek daha çok şeyi olacağını söyledi.

    CZ, Hoskinson’ın açıklamasına kendi Twitter hesabından bir alıntıyla yanıt verdi ve Hoskinson’ın sektöre birlik çağrısı yaptığı bölümü vurguladı.

    🙏 "a perfect opportunity for the entire industry to set aside it's fragmented nature and unite for a common sense set of rules and guidelines"

    — CZ 🔶 Binance (@cz_binance) June 5, 2023

    *Yatırım tavsiyesi değildir.

    Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

    Sources


    Article information

    Author: Amy Aguilar

    Last Updated: 1698792121

    Views: 902

    Rating: 3.7 / 5 (99 voted)

    Reviews: 89% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Amy Aguilar

    Birthday: 2006-10-06

    Address: 05811 Cheryl Forge, West Emilyland, WY 90507

    Phone: +4046368131012423

    Job: Speech Therapist

    Hobby: Rowing, Camping, Web Development, Hiking, Writing, Stamp Collecting, Billiards

    Introduction: My name is Amy Aguilar, I am a daring, proficient, esteemed, Open, priceless, spirited, audacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.