header banner
Default

Nye serier og sæsoner vil blive vist på Disney+ i juli 2023


Du skal især glæde dig, hvis du har en svaghed for animationsserier og anime. For måneden byder bl.a. på et længe ventet gensyn med ’Futurama’ og en animeserie med én af de højeste ratings på IMDB.

Det er ikke til at få armene ned over, at der kommer en ny sæson af Futurama. Men det er ikke det eneste spændende, der venter på Disney+ i juli 2023. Du kan også streame anden del af anden sæson af How I Met Your Father og 19. sæson af American Dad.

På dokumentarsiden kan vi anbefale The Secrets of Hillsong, hvor journalisterne Alex French og Dan Adler sætter fokus på megakirkens udvikling og skandaler. Dokumentaren har premiere 12. juli.

The Watchful Eye

VIDEO: Top 10 DISNEY+ TV Shows | The Best Series On Disney Plus 2023 | Disney+ Most Popular Shows
I See You

Premiere: 05.07.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Thriller og drama

Hvis du leder efter en mystisk thrillerserie, behøver du ikke søge videre. For du skal blot sætte tid af til The Watchful Eye, som kan streames fra 5. juli på Disney+. I serien følger vi den unge kvinde Elena Santos (Mariel Molino, Promised Land), der skal arbejde som barnepige for en indflydelsesrig familie på Manhattan.

Elena har dog også andre motiver end blot at tjene penge. Hun forsøger at finde frem til, hvem der har dræbt moren til den unge dreng, hun er barnepige for. Det skal vise sig, at alle i bygningen har deres egen agenda og hemmeligheder. Så det bliver ikke nemt for Elena at finde beviser.

Bleach: Thousand-Year Blood War, sæson 2

VIDEO: Top 10 Disney+ Movies To Watch In 2023
The Orange Picks

Premiere: 08.07.2023
Sprog: Japansk
Genre: Animation, action og fantasy

Bleach: Thousand-Year Blood War fortæller historien om Ichigo Kurosaki, der besidder evnen til at høste sjæle. Han er således en såkaldt Soul Reaper. I første sæson opstod der utroligheder i Soul Society – et sted for afdøde sjæle – og Ichigo og hans venner måtte træde til. I anden sæson må Ichigo forsøge at redde sin hjemby og de mennesker, han holder af, idet en ny fjende dukker op. Det skal også vise sig, at der er kommet flere Soul Reapers, hvilket forstyrrer balancen.

Er du endnu ikke overbevist om, at du skal se Bleach: Thousand-Year Blood War? Så kan vi fortælle, at animeserien har en samlet vurdering på 9,1 på IMDB. MyAnimeLists har desuden tildelt første sæson af Bleach: Thousand-Year Blood War en andenplads på deres liste over de bedste animeserier.

The Company You Keep

VIDEO: What’s Coming to Disney+ in December 2023
Movie Story

Premiere: 12.07.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi og drama

To verdener mødes i The Company You Keep. Spørgsmålet er blot, om kærligheden kan bygge en bro, der rent faktisk kan holde til vægten. Vi følger Charlie (Milo Ventimiglia, This Is Us), der lever som svindler sammen med resten af sin familie. Et tilfældigt møde og en passionsrig nat med en kvinde ved navn Emma (Catherine Haena Kim, Good Trouble) får Charlies hjerte til at længes efter mere.

Men hverken Charlie eller Emma har været ærlige om, hvad de laver over for den anden part. Charlie har glemt at nævne, at han lever af at svindle folk, og Emma fik aldrig fortalt, at hun arbejder for CIA. Men skæbnen har en tendens til at afsløre de ting, man helst vil holde hemmeligt. Og det sker da også i The Company You Keep.

Nye eventyr med Peter Plys. sæson 1-4

VIDEO: Top 10 DISNEY+ TV Shows | The Best Series On Disney Plus | Disney+ Most Popular Shows
The Orange Picks

Premiere: 19.07.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Animation

Der er et nostalgisk gensyn på listen over nye serier og sæsoner på Disney+ i juli 2023. For i midten af juli bliver fire sæsoner af Nye eventyr med Peter Plys gjort tilgængelige på streamingtjenesten. Du har med garanti set minimum et par episoder af serien, da den oprindeligt blev vist fra 1988 til 1991. Siden da er serien med Peter Plys naturligvis blevet vist igen og igen på tv.

Nye eventyr med Peter Plys er den ideelle serie, hvis du mangler noget underholdende at se med dine børn, børnebørn, niecer, nevøer etc. For det bedste ved Peter Plys er, at fortællingerne tiltaler både voksne og børn.

Futurama, sæson 11

VIDEO: Top 10 Best DISNEY+ TV SHOWS to Watch Right Now!
Brett In Tech

Premiere: 24.07.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Animation og komedie

Har du brugt de sidste 10 år på at gense Futurama igen og igen, fordi det er noget af det bedste, animationsgenren har at byde på? Så har vi gode nyheder til dig. Futurama er nemlig tilbage fra 24. juli, hvor 11. sæson får premiere på Disney+. Og du skal ikke være nervøs for, om den nyeste sæson lever op til de forrige – for bag serien står de originale kræfter.

Du skal heller ikke være nervøs for, om du kan følge med, hvis du ikke har set Futurama tidligere. For den nye sæson af serien er nem at følge med i. Du skal blot læne dig tilbage og gøre dig klar til at blive underholdt af denne satiriske animationsserie hver uge henover sommeren.

10 år er lang tid at være væk, og holdet bag Futurama har masser af stikpiller og begivenheder at dykke ned i. Glæd dig til, at der bliver gjort grin med den menneskelige udvikling, bitcoin, cancel culture, COVID-19 og meget, meget mere.

Flere nye serier og sæsoner på Disney+ i juli 2023

VIDEO: Next On Disney+ | November 2023
Disney Plus

Kizazi Moto: Generation Fire 05.07.2023
Bluey, sæson 3, premiere 12.07.2023
What We Do in the Shadows, sæson 4, premiere 19.07.2023
American Dad, sæson 19, premiere 26.07.2023
How I Met Your Father, sæson 2, del 2, premiere 26.07.2023

Sources


Article information

Author: John Rojas

Last Updated: 1700299803

Views: 777

Rating: 3.7 / 5 (32 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: John Rojas

Birthday: 1927-02-28

Address: 51402 Benjamin Lake, Hawkinsmouth, NJ 39757

Phone: +4544601507590717

Job: Article Writer

Hobby: Scuba Diving, Reading, Rock Climbing, Woodworking, Animation, Embroidery, Singing

Introduction: My name is John Rojas, I am a unyielding, accomplished, dazzling, valuable, unguarded, important, apt person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.