header banner
Default

Bitcoin-koers: experts voorspellen een daling voorafgaand aan een stijging


Ethereum koersvoorspelling: uitbraak in zicht

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van bitcoin (BTC), direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten, gewapend met een gedetailleerde kijk op de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, een service die dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt gewaardeerd.

Ondanks dat de bitcoin koers de afgelopen maanden vooral zijwaarts beweegt, is er veel vertrouwen onder beleggers in een toekomstige stijging. Zo vindt volgend jaar de volgende halving plaats en is er veel hoop dat eindelijk een ETF, of beursgenoteerd fonds, op de Amerikaanse markt verschijnt doordat Blackrock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, een aanvraag heeft ingediend. We zien dan ook dat lange termijn houders nog altijd weigeren om hun bitcoin te verkopen.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

VIDEO: BITCOIN AND CRYPTO HOLDERS BE READY!! This is the DIP we've been waiting for!!
EllioTrades

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat bitcoin binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Onze analyse van BTC blijft in lijn met onze eerdere voorspellingen. De koers vormt nu een innerwave ABC Elliott Wave patroon. Als BTC opnieuw de rode verkoopzone van $26.700 aantikt, overwegen we om een shortpositie openen, met het doel om te profiteren van de aankomende daling.

Die daling lijkt momenteel haast onvermijdelijk. We hebben het vizier scherp gericht op de groene koopzone tussen de $19.050 en $21.500 om onze winst uit de shortpositie veilig te stellen. Vervolgens willen we overwegen om hier opnieuwe in te stappen en BTC aan te schaffen, anticiperend op de volgende stijging die zich aan de horizon aftekent.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 8 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

VIDEO: BITCOIN KLAAR VOOR $37K OF EERST CORRECTIE? 🚀🚀
Corné Marchand

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Sources


Article information

Author: Matthew Lopez

Last Updated: 1698396962

Views: 783

Rating: 3.5 / 5 (68 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Matthew Lopez

Birthday: 1990-12-28

Address: 610 Craig Crossing Suite 197, West Sheila, CO 12882

Phone: +4824740418010127

Job: Investment Banker

Hobby: Card Games, Playing Piano, Chess, Aquarium Keeping, Wildlife Photography, Metalworking, Geocaching

Introduction: My name is Matthew Lopez, I am a unwavering, clever, Adventurous, courageous, treasured, skilled, receptive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.