header banner
Default

De vijf beste crypto-alternatieven voor Bitcoin - Drie redenen waarom Bitcoin blijft dalen en een stijging naar $20k wordt verwacht


Bitcoin, de grootste cryptocurrency in de wereld, moest onlangs weer een aanzienlijke daling tot onder de $27.000 accepteren. De Bitcoin koers blijft dalen en is nu meer dan 3% gezakt in de afgelopen 7 dagen en er worden daardoor steeds meer vraagtekens gesteld bij de toekomst van Bitcoin. Kan Bitcoin zich op de korte termijn herstellen of gaat de meest populaire cryptomunt van de wereld een daling tegemoet richting de $20.000?

Bitcoin bevindt zich op het moment van schrijven rond de $26.250, dit is maar liefst 17% lager dan zijn recordhoogtes in juli van $31.800. De koers is nauwelijks bewogen over de afgelopen 24 uur. In dezelfde tijd was de gehele cryptomarkt in staat om met 0,71% te stijgen naar de $1,05 biljoen.

SEC Stelt Beslissing over Spot Bitcoin ETF Applicatie Uit

VIDEO: "3 Reasons WHY Bitcoin Will EXPLODE In 2023" Michael Saylor Latest Crypto Prediction
Jamie Tree

Het waren vooral de acties van de SEC die de Bitcoin koers omlaag hielpen. De SEC besloot de beslissing over de Spot Bitcoin ETF applicatie van Ark 21Shares te vertragen en dit had een negatief effect op het vertrouwen van de investeerders. De SEC heeft de deadline voor de Ark 21Shares Bitcoin ETF nu uitgesteld naar 10 januari 2023. De SEC is tegelijkertijd ook nog andere Spot Bitcoin ETF applicaties aan het evalueren van bedrijven zoals BlackRock, Fidelity, VanEck en Invesco.

Naast de beslissingen van de SEC omtrent Sport Bitcoin ETF applicaties hebben ook de beslissingen van de Federal Reserve omtrent rentetarieven verhogingen vaak een significante invloed op de koers bewegingen van Bitcoin. De meeste traders wachten op dit moment de beslissingen van de Federal Reserve van donderdag af, maar er heerst veel onzekerheid. Deze onzekerheid samen met de onzekerheid rondom de SEC beslissingen zorgen ervoor dat investeerders voorzichtiger zijn met het instappen bij Bitcoin, iets wat de Bitcoin koers negatief beïnvloedt.

Bitcoin Koers Verwachting

VIDEO: 😵 BITCOIN to $20k or $30k? What's next?
🌟yourfriendsommi
Bitcoin Koers Grafiek
Bitcoin Koers Grafiek - Bron: CoinMarketCap

Wanneer er gekeken wordt naar de technische indicatoren van de Bitcoin koers lijkt er niet veel veranderd te zijn over de afgelopen dagen. Bitcoin kan rekenen op ondersteuning bij de $26.048 terwijl het weerstand tegen komt bij de $26.341.

Een bullish uitbraak tot boven de $26.341 kan de Bitcoin koers richting het weerstandsniveau bij de $26.634 brengen. Op het moment dat de koers overtuigend boven dit niveau weet te blijven kan er verder gekeken worden naar boven de $27.000.

Aan de andere kant kan een daling tot onder de $26.048 leiden tot een verdere daling richting de $25.755. Vervolgens zou de token zelfs onder de $25.000 uit kunnen komen.

Het lijkt er dus niet op dat Bitcoin in de aankomende tijd richting de $20.000 gaat zakken, maar door de huidige onzekerheid die veroorzaakt is door de SEC en verergerd wordt door de anticipatie op de aankomende Fed beslissingen heeft Bitcoin het wel erg moeilijk. Zolang er geen significante veranderingen plaatsvinden op dit gebied zullen investeerders er goed aan doen om Bitcoin alternatieven in de gaten te houden. Om deze reden bespreken we hieronder 3 Bitcoin alternatieven.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

VIDEO: Why Bitcoin Is Flipping In 2023
Andrei Jikh

Bitcoin Minetrix biedt investeerders een innovatief alternatief voor het minen van Bitcoin. Het is vaak niet realistisch voor particuliere investeerders om Bitcoin te minen vanwege de hoge kosten en de geavanceerde apparatuur die hier voor nodig is. Met het nieuwe Stake 2 Mine mechanisme van Bitcoin Minetrix is dit echter geen probleem meer.

Met het Stake 2 Mine principe kunnen investeerders BTCMTC tokens staken in ruil voor cloud mining credits. Deze cloud mining credits kunnen vervolgens gebruikt worden om Bitcoin tokens te minen. In een handige dashboard kan je op Bitcoin Minetrix gemakkelijk zien hoeveel BTCMTC tokens en cloud mining credits je hebt, en dus ook hoeveel Bitcoin tokens je kan minen.

Meme Kombat Presale

Met dit concept kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van mining, zonder dat ze hier de grote risico's voor hoeven lopen. Het staken van tokens is daarnaast erg simpel aangezien je alleen een wallet nodig hebt die compatibel is met de Ethereum blockchain.

In totaal wordt er 42,5% van de totale token voorraad van 4 miljard tokens apart gezet voor Bitcoin Mining. Daarnaast wordt er 35% gereserveerd voor marketing en 15% voor de community. De resterende 7,5% wordt gereserveerd voor staking beloningen tot dat het mining platform live gaat. De BTCMTX tokens zijn nop dit moment voor $0,011 per stuk te koop maar zullen stijgen in prijs gedurende de presale.

Bezoek Bitcoin Minetrix Presale Hier

Bitcoin BSC (BTCBSC)

VIDEO: 🚨 Bitcoin BODEM, geldprinter Brrrr, Zilver tekort | #107 Madelon Praat | Madelon Vos
Madelon Vos

Bitcoin BSC staat op dit moment misschien wel bekend als het beste alternatief voor Bitcoin. De BTCBSC token is gebaseerd op het fundament van Bitcoin, maar probeert deze tegelijkertijd te innoveren via de BNB Smart Chain. Doordat Bitcoin BSC ontwikkeld is op de BNB Smart Chain kan het veel goedkopere en snellere transacties aanbieden.

Bitcoin BSC heeft ook een staking mechanisme ontwikkeld waardoor gebruikers eindelijk in staat zijn om hun Bitcoin te staken in ruil voor een passief inkomen. Gebruikers die hun BTCBSC token staken komen in aanmerking voor een aantrekkelijk rente percentgage. Ondanks dat de presale nog in volle gang is kunnen gebruikers nu al hun tokens vast zetten.

Door de goedkopere en snellere transacties en het staking mechanisme is Bitcoin BSC dus een innovatie van de originele Bitcoin. Net als Bitcoin heeft Bitcoin BSC een totale voorraad van 21 miljoen tokens. 29% hiervan is beschikbaar tijdens de presale terwijl 69% hiervan is gereserveerd voor de staking beloningen.

BTCBSC tokens zijn te koop voor $0,99 per stuk, een referentie van de prijs van Bitcoin in 2011. BTCBSC tokens zijn zowel te koop op de BNB als de Ethereum blockchain, maar om al tijdens de presale te kunnen beginnen met staken zullen tokens gekocht moeten worden met BNB.

Bezoek Bitcoin BSC Presale Hier

Bitcoin Cash (BCH)

VIDEO: DIT WORDT DE JONGSTE CRYPTOMILJONAIR VAN NEDERLAND
Pure Luxe | Floris Wyers

Bitcoin Cash ontstond in 2017 als een afsplitsing van Bitcoin. Het idee was dat Bitcoin Cash beperkingen van Bitcoin zoals snelheid en kosten van transacties op moest gaan lossen. Ondanks dit plan is Bitcoin Cash er nooit in geslaagd om een beter alternatief voor Bitcoin te worden. En nu met de introductie van Bitcoin BSC lijken de voordelen van Bitcoin Cash teniet gedaan te worden.

Bitcoin Cash Koers Grafiek
Bitcoin Cash Koers Grafiek - Bron: CoinMarketCap

Bitcoin Cash heeft over de afgelopen dagen wel een kleine stijging meegemaakt, maar nu nieuwe Bitcoin alternatieven meer te bieden hebben zullen investeerders er beter aan doen om voor cryptos zoals Bitcoin BSC te kiezen. Ook andere nieuwe altcoins kunnen interessant zijn voor het maken van winsten op een korte termijn. Hieronder bespreken we daarom drie van de beste cryptos van dit moment.

Meme Kombat (MK)

VIDEO: DE PIJNLIJKE WAARHEID OVER BITCOIN - WAAR GAAT DE PRIJS HEEN? || CRYPTO DEZE WEEK #16
Focuss Op Financiën

Meme Kombat is een nieuwe crypto waar je op een leuke manier een passief inkomen mee kan genereren. Het platform heeft een speciale battle arena ontwikkeld met behulp van blockchain technologie. In deze battle arena nemen verschillende meme coin personages het tegen elkaar op.

Houders van de MK token zijn vervolgens in staat om op deze gevechten te wedden en kunnen daarmee op een leuke manier extra inkomen verdienen. Alle gevechten worden ontwikkeld via AI technologe en zijn daardoor altijd leuk, maar vooral ook eerlijk. Spelers kunnen het zowel tegen het platform als tegen elkaar opnemen.

meme kombat presale

Houders van de MK token zijn ook in staat om de meme coin te staken via het Stake 2 Earn mechanisme van Meme Kombat. Op deze manier hebben ze dus nog een manier om geld te verdienen met de MK token. Ondanks dat de presale nog gaande is kunnen gebruikers nu al hun tokens vastzetten. Op dit moment kan er geprofiteerd worden van een jaarlijks rentepercentage van 112%.

Investeren in dit project is nu mogelijk via de Meme Kombat Presale. 50% van de totale voorraad zal hierin beschikbaar zijn. In totaal worden er dus 6 miljoen tokens verkocht voor een prijs van $1. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB en USDT.

Bezoek Meme Kombat presale Hier

Launchpad XYZ (LPX)

VIDEO: 🚨Waarschuwing: aanpassing FED, NFT's & belangrijke analyse Bitcoin | 117 Madelon Praat | Madelon Vos
Madelon Vos

Launchpad XYZ is een nieuwe crypto die bezig is met de ontwikkeling van een portaal voor de Web3 wereld. In deze portaal moeten alle functies beschikbaar zijn die een nieuwe of ervaren investeerders nodig heeft om te navigeren door de complexe wereld van Web3. Launchpad XYZ wilt met behulp van deze portaal uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de toestroom van 10 miljoen nieuwe gebruikers naar de wereld van Web3.

Het platform gaat functies bevatten zoals een gedecentraliseerde exchange, trading signalen en een eigen Web3 wallet. Al deze functies zullen beschikbaar zijn in een overzichtelijke en gemakkelijk te gebruiken interface.

lpx presale

De LPX token speelt een belangrijke rol in het ecosysteem van Launchpad XYZ aangezien het verantwoordelijk gaat zijn voor alle transacties op het platform. De verwachting is dan ook dat de vraag naar deze token hard gaat stijgen op het moment dat het platform online gaat en de activiteit hierop toeneemt.

De LPX token is op dit moment te koop in de presale tegen een prijs van $0,0445. Tokens zijn te koop middels USDT, ETH, BNB en creditcard.

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

yPredict (YPRED)

VIDEO: TOT WELKE PRIJS KAN VECHAIN STIJGEN? $5 BINNEN PAAR JAAR?
Focuss Op Financiën

yPredict is een nieuwe Ai crypto die profiteert van de technische voordelen van AI technologie. yPredict een een voorspelling platform en maakt gebruik van AI technologie om betere voorspellingen te ontwikkelen dan voorheen mogelijk waren.

yPredict gaat functies aanbieden zoals koers sentiment analyses, trading signalen en koers voorspellingen. Al deze functies zijn ontwikkeld aan de hand van AI technologie en zijn daardoor erg nauwkeurig. Naast deze voorspellende functies is yPredict ook bezig met een marktplaats voor voorspellende modellen.

🚀yPredict ($YPRED), the ultimate AI-powered platform for traders! 📊🤖 Unleash the power of market sentiment analysis, chart pattern recognition, advanced indicators, and AI-driven buy/sell signals. An indispensable tool for consistently profitable trading. pic.twitter.com/Hkhy7YG9SV

— yPredict.ai Official Team (@yPredict_ot) August 12, 2023

Op deze marktplaats kunnen AI ontwikkelaars hun voorspellende modellen plaatsen. Hiermee kunnen ze een extra inkomen verdienen. Gebruikers kunnen zich vervolgens abonneren op deze modellen via de YPRED token en hebben daardoor alles in huis wat nodig is om succesvol te worden in de crypto wereld.

YPRED tokens gaan verantwoordelijk zijn voor alle transacties op het platform inclusief die op de marktplaats. Deze tokens zijn op dit moment te koop in de presale fase voor $0,10 per stuk, maar zullen gaan stijgen naar $0,12 op het moment dat ze gelist worden.

Bezoek yPredict Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: Michelle Costa

Last Updated: 1697944922

Views: 903

Rating: 4.7 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Michelle Costa

Birthday: 1970-04-24

Address: 42877 Jessica Squares Apt. 578, South Jenniferport, NY 75824

Phone: +4289382714695748

Job: Electrician

Hobby: Whiskey Distilling, Beer Brewing, Survival Skills, Rock Climbing, Mountain Climbing, Geocaching, Lock Picking

Introduction: My name is Michelle Costa, I am a unreserved, esteemed, dazzling, dedicated, important, welcoming, capable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.